3 september 2018

Centrum 16•22 is van start met de proeftuin in het kader van Maatschappelijke Diensttijd (MDT) in opdracht van het Ministerie van VWS. Samen met jongeren tussen de 16 en 25 jaar in Den Haag gaan we dit concreet vormgeven. We zijn op zoek naar jongeren die dit avontuur met ons aangaan!

De proeftuin GOUD wordt gevormd door 16 organisaties in Den Haag, die direct met jongeren werken en expertise hebben op het gebied van jongerentrends en actuele maatschappelijke onderwerpen.

Samen gaan jongeren drie innovatieve maatschappelijke projecten ontwikkelen, die gelijk als proef voor inzet maatschappelijke diensttijd (MDT) worden uitgevoerd bij deze maatschappelijke organisaties.
GOUD jongeren worden een mooie mix van jongeren die leven in Den Haag. Dat betekent dat iedereen mee kan doen!

Centraal bij GOUD staan een vijftal zogenaamde ‘Labs’. Een Lab is een jongerenbijeenkomst met een bepaald thema. In zo’n Lab verkennen jongeren door actieve werkvormen, speeddates met deskundigen, minitrainingen en korte workshops een bepaald onderwerp. Doel is dat jongeren onderling ervaringen uitwisselen, vaardigheden ontwikkelen en hun blik verruimen op het betreffende thema. De uitkomsten zijn altijd gericht op concrete vervolgactiviteiten voor GOUD.

Stel je denkt: ‘Dit is wat voor mij!’ of het is juist voor jongeren/jongvolwassenen die jij kent, meldt ze aan voor meer informatie:

Centrum 16•22 

Nadia of Joyce 070 356 0154                                   
Facebook: GOUD Den Haag