12 februari 2019

Jonge Vaders wonen niet alleen in Den Haag!

Maak gebruik van de kennis en expertise van Centrum 16•22 en haal de Toolbox Jong Vader in huis!

Mirjam Klijnsmit, werkzaam bij Centrum 16•22, start binnenkort een training “Toolbox Jong Vader” voor professionals (docenten, jongerenwerkers, zorg coördinatoren, preventie medewerkers), die in hun eigen stad jong vaderschap bespreekbaar willen maken. De Toolbox Jong Vader maakt het mogelijk om het onderwerp op een laagdrempelige en ontspannen manier onder de aandacht van jongens te brengen.

Deelnemers krijgen informatie over tienervaders en hoe de Toolbox Jong Vader ingezet kan worden. Mirjam Klijnsmit heeft jarenlange ervaring in het bespreekbaar maken van thema’s rondom seksualiteit en jong ouderschap met Haagse jongens en meiden in de leeftijd van 12 tot 24 jaar. Tijdens de training laat ze zien hoe jong vaderschap beleefd wordt door jongens, en hoe je als professional hier over kunt spreken, zonder met een moraliserend vingertje klaar te staan. Deelnemers ontvangen de Toolbox Jong Vader, een certificaat en een licentie om deze activiteit in de eigen omgeving uit te zetten. Deelnemers zullen als Jong Vader Coaches vermeld worden in publicaties van Centrum 16•22.

De training wordt gegeven bij Centrum 16•22 en duurt 3 uur. De training kost € 150,- inclusief Toolbox Jong Vader en licentie kosten. Er zijn 4 trainingsdata waaruit je kunt kiezen:

  • 23 mei, 13.30-16.30 uur (middag)
  • 23 mei, 18.30-21.30 uur (avond)

Inschrijven is mogelijk via mail naar info@centrum1622.nl. Vermeld er wel even bij voor welke trainingsdatum en welk tijdstip je in wilt schrijven.