11 december 2018

Winter Challenge no. 1
De winter is officieel begonnen: de gezellige dagen van december komen er aan.
Wij willen heel graag weten hoe leerlingen van groep 8 de decembermaand bij hun op school beleven. Vieren ze Kerstmis of een winterfeest?
En hoe ziet de klas eruit tijdens deze maand? Wordt de boel uitbundig versierd of juist helemaal niet? Wordt het jaar afgesloten met een kerstontbijt of een glitterdisco?
Misschien gebeurt er wat extra’s voor een goed doel zoals de Voedselbank of het dierenasiel en struikel je in de klas over de ingezamelde goederen?

Hoe leuk zou het zijn om deze leerlingen van een jaar of 11/12 uit verschillende delen van Den Haag met elkaar kennis te laten maken? Ze een kijkje te geven in de leefwereld van stadsgenootjes, om vriendschappen te sluiten en een idee te krijgen hoe het er op andere scholen aan toe gaat?

De Gemeente Den Haag wil dit samen met Centrum 16•22 via de leerzame en interactieve website Spoor8 mogelijk maken. De leerlingen krijgen de kans om dit onder schooltijd aan Spoor8 mee te werken, de school bepaald de momenten dat dit plaatsvindt. Vandaag hebben leerlingen van groep 8 van de Klimopschool een filmpje gemaakt van hun gezellige en kleurrijk versierde school. Het was superleuk om te doen. De leerlingen hebben zichzelf en hun school van hun beste kant laten zien.