Contactpersoon voor dit project:
Yvonne Abhau
Masterclass
Voor docenten die onze projecten en lespakketten graag zelf willen verzorgen, geven wij op maat deze masterclass.
Doelgroep: professionals

Voor wie
Voor leerkrachten (PO) en docenten (VO/MBO) die onze projecten en lespakketten graag zelf willen verzorgen, geven wij deze masterclass op maat.

De praktijk
Deze masterclass is bedoeld voor docenten die onze projecten en lespakketten graag beter willen leren kennen om ze daarna zelfstandig te kunnen uitvoeren met hun klas. Docenten vergroten hun kennis over de verschillende actuele onderwerpen.

Indien een school meerdere projecten bij ons wil afnemen, of één project in meerdere klassen door ons wil laten uitvoeren, dan kan het voordeliger uitpakken om de eigen docenten een masterclass te laten volgen, waardoor zij zelf het project in eigen klas kunnen uitvoeren.

Binnen een team van docenten kan er behoefte zijn aan onderlinge afstemming in aanpak en pedagogisch-didactisch handelen. Soms volgt dan een team van docenten van dezelfde school deze masterclass, bijvoorbeeld tijdens een studiedag.

Juist door de praktische en deskundige benadering krijgen we in onze evaluaties vaak te horen dat men tevreden is, en is men blij met een nuttige en welbestede training.

Voor meer informatie over trainingen en workshops voor professionals kunt u contact opnemen met wilvankessel@centrum1622.nl.